SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YKS EK TERCİH BAŞLADI MI? 2024 YKS ek tercih ne zaman, nasıl yapılır? Kimler YKS ek tercih yapabilir?

YKS tercih sonuçları açıklandıktan sonra merak konusu olan YKS ek tercih işlemleri hakkında sorula gündeme geliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da YKS ek tercih süreci yaşanacak. Peki YKS ek tercih ne zaman, nasıl yapılır? 2024 YKS ek tercih tarihleri belli oldu mu, kimler ek tercih yapabilir? İşte ÖSYM kılavuzunda yer alan YKS ek tercih bilgisi

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MERKEZ BANKASI faiz kararı Eylül 2024: TCMB (Merkez Bankası) faiz kararı PPK toplantısı ne zaman, Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde?
  2. GÖZLER GÖKYÜZÜNDE! Ay Tutulması Tarihi 2024 Eylül: Süper Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta, Türkiye'den görülecek mi?
  3. TOKİ ARSA SATIŞI AÇIK ARTIRMA 📣 TOKİ 25 ilde 390 arsa açık artırma satışı ne zaman, saat kaçta, nerede olacak?
  4. Sütü kaynatırken taşmasını engelliyor! Tencere kenarına bir miktar sürün
  5. DGS TABAN PUANLARI VE KONTENJANLARI 2024: DGS kontenjanları, taban puanlar ve başarı sıralamaları
  6. ŞİFRESİZ KANALDA! 📺 Bayern Münih-Dinamo Zagreb Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
  7. Yemek yaparken zaman kazanmanın yolları: Şefler bu mutfak hilelerini kullanıyormuş
  8. Son dakika son depremler: 17 Eylül bugün nerede, kaç büyüklüğünde deprem oluştu? AFAD'dan son depremler
  9. FİNAL GİBİ MAÇ! ⏰ Milan-Liverpool Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Milan-Liverpool maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak?
  10. CANLI YAYIN TABİİ İZLE! 🔊 Tabii platformu Şampiyonlar Ligi maçları ücretsiz mi, şifresiz mi? Tabii platformuna nasıl üye olunur? Televizyondan izlenebilir mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.