SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Yemeklerin vazgeçilmezi doğal antibiyotik! Ama soğanla pişince bütün besin değeri ölüyor, faydasını yitiriyor

Sarımsak, mutfakların vazgeçilmez doğal antibiyotiklerinden biridir. Bağışıklık sistemini güçlendiren, antibakteriyel ve antiviral özellikleriyle bilinen sarımsak, pek çok yemekte sıklıkla kullanılır. Ancak, bu mucizevi besinin faydalarını tam anlamıyla görebilmek için doğru şekilde pişirilmesi çok önemlidir. Bilinmesi gereken önemli bir nokta var: Sarımsak, soğanla birlikte pişirildiğinde besin değerinin büyük bir kısmını kaybediyor. Peki, sarımsağın besin değerini korumak için nasıl pişirilmesi gerektiğine dair detaylar neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Beyaz çamaşırları kar beyazına döndüren yöntem! Yıkarken ekleyeceğiniz bir bardak malzeme yeterli
  2. Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? NOW TV Kızıl Goncalar 2. sezon ilk bölüm ne zaman başlayacak?
  3. Kıymanın harcına 1 kaşık ekleyin! Köftenin lezzetini artırıyor
  4. MAL kan grubu nedir? MAL açılımı nedir? Mal kan grubu kimlerde var, özellikleri neler?
  5. Filizlenmiş patates yenir mi? Uzmanlar doğrusunu açıkladı! Bildiğimiz gibi değilmiş...
  6. BEKÇİ ALIMI 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı? EGM ve PA bekçilik başvuru şartları ve tarihi
  7. EĞİTİM ÖDENEĞİ YATTI MI, bu hafta yatar mı 2024? Öğretmenlere eğitim desteği (kırtasiye yardımı) ne kadar?
  8. İBB BURS BAŞVURU TARİHLERİ 2024-2025 📢 İBB Genç Üniversiteli burs başvurusu başladı mı, başvuru şartları neler?
  9. ÜNİVERSİTE AÇILIŞ TARİHİ: 2024-2025 eğitim yılı üniversiteler ne zaman açılacak?
  10. 28 EKİM YARIM GÜN MÜ? 📅 29 Ekim resmi tatil mi, kaç gün tatil, kamu ve özel sektör tatil mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.