Yağ çekmeyen pişi yapmak bu kadar basitmiş! Balon gibi kabarıyor
Pişi, Türk mutfağının vazgeçilmez atıştırmalıklarından biridir. Ancak, çoğu zaman pişi yapıldığında fazla yağ çeker ve ağır olur. Fakat, doğru tekniklerle yapılan pişi hem hafif hem de balon gibi kabarır. Yağ çekmeyen, kabarık ve çıtır çıtır pişi yapmak, doğru malzemeler ve doğal yöntemlerle mümkün. İşte balon gibi kabaran ve yağ çekmeyen pişi yapmanın sırrı...Pişi, Türk mutfağında hem kahvaltılarda hem de çay saatlerinde sıklıkla tercih edilen, leziz bir hamur işidir. Ancak çoğu zaman pişinin dışı fazla yağ çeker ve ağır olur. Oysa, doğru teknik ve malzemelerle pişi yapmak çok daha kolay ve pratik. Hem kabarık hem de hafif bir pişi elde etmek için birkaç basit püf noktasına dikkat etmeniz yeterli. İşte, yağ çekmeyen, balon gibi kabaran pişinin püf noktası...