SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YARIN VİZYONA GİRECEK FİLMLER: 25 Ekim 2024 dramdan animasyona yakında vizyona girecek filmler listesi

Sinemaseverler için heyecan dolu bir hafta daha başlıyor. Yarın vizyona girecek yeni filmler, birbirinden farklı türlerde izleyicileri sinema salonlarına davet ediyor. Aksiyon, dram, komedi ve daha birçok kategoride merakla beklenen yapımlar, yarın itibarıyla izleyici karşısına çıkıyor. İşte, 25 Ekim 2024 vizyona girecek filmler listesi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ MAÇI TRT 1 CANLI İZLE! 🟡🔵 Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta? FB-MANU maçı hangi kanalda?
  2. KPSS Ortaöğretim tercih ekranı açıldı mı? ÖSYM kılavuzu ile 2024 KPSS Ortaöğretim tercihleri ne zaman?
  3. Bu haftaki Cuma hutbesi konu başlığı ve içeriği! Diyanet 25 Ekim Cuma Hutbesi ve PDF tam metni...
  4. ÖZYES KYK burs - kredi başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 GSB ÖZYES KYK burs ve kredi sonuç sorgulama
  5. 29 Ekim iptal mi oldu, Cumhuriyet Bayramı okullarda kutlanacak mı? 29 Ekim etkinlikleri Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa'da kutlamalar iptal mi edildi?
  6. TV HABERİ 📺 Perşembe dizileri neler? Perşembe günü hangi kanalda, hangi diziler var? 24 Ekim 2024 Bugün
  7. TATİL HABERLERİ ✅ 28 Ekim ve 29 Ekim resmi tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi? 28 - 29 Ekim'de okullar, üniversiteler, iş yerleri resmi tatil mi?
  8. GRAM HABERLERİ >> ALTIN KAÇ PARA? Gram altın fiyatı bugün düştü mü, yükseldi mi? 24 Ekim 2024 altın fiyatları
  9. BJK MAÇI ŞİFRESİZ YAYIN KANALI: UEFA Avrupa Ligi Lyon - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta ve nerede canlı yayınlanacak?
  10. CANLI YAYIN KANALI BAŞAKŞEHİR KONFERANS LİGİ MAÇI 🚩 Celje-Başakşehir UEFA Konferans Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.