SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

VGM BURS BAŞVURU 2024-2025 📌 Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvurusu başladı mı? VGM bursu ne kadar?

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2024-2025 yılı için burs başvurularını almaya başlıyor! Ortaöğrenim, yükseköğrenim öğrencilerine sağlanan VGM bursu için başvuru tarihleri bekleniyordu. Ortaöğrenim eğitim yerdımı başvuru tarihleri belli oldu. Peki, VGM üniversite burs başvuruları ne zaman başlıyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Manchester City-Inter Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak? Manchester City-Inter maçı canlı yayın bilgileri...
  2. SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ 18 EYLÜL || AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu?
  3. Eğitim ödenekleri yattı mı, ne zaman yatacak 2024? Öğretmenlere eğitim desteği ne kadar?
  4. Diş macunu ile tırnak bakım sırrı! Tırnakları güçlendiriyor ve bembeyaz yapıyor
  5. BU HAFTAKİ YENİ BİM AKTÜEL KATALOĞU 💥 BİM 20 Eylül Cuma aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa çıkacak? 20 V Tek Akülü Vidalama Seti, Karnıyarık Tencere, Pirge Şef Bıçağı
  6. Bugün ATV'de ne var? ATV yayın akışı 18 Eylül 2024 Çarşamba Bugün: ATV'de bugün, saat kaçta hangi diziler, hangi programlar yayınlanacak?
  7. YENİ A101 AKTÜEL KATALOĞU (19 EYLÜL) 🚩 A101 Aldın Aldın 19 Eylül aktüel kataloğunda bu hafta Perşembe hangi ürünler satışa çıkacak?
  8. 18 EYLÜL TV YAYIN AKIŞI GÜNCEL: Bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı
  9. DGS: Dikey Geçiş Sınavıyla üniversite tercihleri ne zaman, tercih robotu açıldı mı? 2024 DGS tercih kılavuzu ÖSYM'de yayımlandı mı?
  10. Aydınlatma lambalarını temizlemenin pratik yolu! Toz ve lekelerden eser kalmıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.