SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2023 VERGİ AFFI BORÇ YAPILANDIRMASI NASIL YAPILIR? Hangi borçlar vergi affına dahil, vergi affı başvuruları nereye yapılacak?

Vergi affı borç yapılandırması hakkında son dakika gelişmeleri bireylerin gündeminde bulunuyor. Vergi Affı ile ilgili düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasından sonra gözler başvurulara çevrildi. Peki vergi affı borç yapılandırması başvurusu nasıl yapılır ve hangi borçları kapsıyor 2023?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. La Liga Derbisi ⚽ Atletico Madrid - Real Madrid maçı bugün saat kaçta, Arda Güler oynayacak mı? Atletico Madrid - Real Madrid maçı canlı yayın hangi kanalda?
  2. DAĞ 2 KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Dağ 2 filmi nerede çekildi? Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
  3. KPSS SONUÇLARI: KPSS Ortaöğretim ve DHBT sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim ve DHBT sonuç tarihi hangi gün?
  4. meb.gov.tr yayımladı ✍🏻 Ortak sınav tarihleri 2024-2025 ve Ortak sınav konu dağılımı! Hangi sınıflar, ne zaman ortak sınava girecek?
  5. VGM bursları başladı mı, ne zaman başlar? 2024-2025 VGM burs başvurusu hangi tarihlerde, nasıl yapılacak?
  6. RESMİ TATİLLER > 28 Ekim hangi gün, tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ne zamana denk geliyor, resmi tatil mi?
  7. DİZİ HABERİ 📺 Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? İşte 6. sezon yayın tarihi
  8. MEB DUYURDU > KASIM ARA TATİLİ ne zaman, hangi günleri kapsıyor? 2024-2025 İlk ara tatil ayın kaçında başlıyor, ne zaman bitiyor?
  9. 29.9.2024 📌 Son dakika son depremler: Deprem mi oldu? İşte AFAD son depremler listesi
  10. VGM burs başvurusu ne zaman? 2024-2025 Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğrenim & yükseköğrenim burs başvurusu nasıl yapılır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.