SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Uzay Yolcuları oyuncuları kimler, konusu nedir? Uzay Yolcuları (Passengers) filmi oyuncu kadrosu

Uzay Yolcuları filmi, 2016 yılında gösterime girdi. Filmin başrollerinde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt gibi başarılı isimler yer alıyor. Filmde uzay yolunda erken uyanmış olan iki yolcunun maceraları anlatılıyor. Peki, Uzay Yolcuları konusu nedir, oyuncuları kimler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MASTERCHEF HÜNKAR BEĞENDİ TARİFİ 🫕 Osmanlı mutfağının en sevilen tadı hünkar beğendi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
  2. KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE ösym.gov.tr❗2024 KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ÖSYM KPSS giriş yeri sorgula
  3. CELAL İLE CEREN OYUNCULARI VE KONUSU: Celal ile Ceren filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman ve nerede çekildi?
  4. EMEKLİLİK PLANI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Emeklilik Planı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de ilk kez ekrana geliyor!
  5. ENFLASYON ORANI yarın mı açıklanacak, net tarih ne zaman? 2024 Haziran TEFE - TÜFE Enflasyon rakamlarının açıklanmasına kaç gün var?
  6. Kolpaçino 3. Devre filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Kolpaçino 3. Devre filmi ne zaman çekildi?
  7. MEMUR HABERLERİ...ZAMLAR AÇIKLANDI MI? 2024 Temmuz Memur zammı ne kadar? Memur maaşı zam oranı yüzde kaç? İşte memur maaşı zammı için son durum
  8. Doğal gaz patlaması neden olur? Doğal gaz patlaması nedenleri neler, hangi önlemler alınmalı?
  9. OKULLARIN AÇILMASINA KAÇ GÜN VAR? 2024-2025 okullar ne zaman açılıyor? Yeni eğitim yılı ilk dönem ara tatil ve yarıyıl tatili tarihleri
  10. KIDEM TAZMİNATI TAVANI 2024 TEMMUZ 💥 Kıdem tazminatı ne kadar olacak, tazminat neye göre belirleniyor? Kıdem tazminatı tavan ücreti hesaplama

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.