Usta şeflerin et pişirmede gizli sırrı! Lokum gibi et için tencereye 1 bardak ekleyin
Et pişirmek, özellikle de yumuşacık ve sulu bir kıvam elde etmek, mutfakta ustalık gerektiren bir iştir. Profesyonel şefler, etin lezzetini ve dokusunu mükemmelleştirmek için bazı gizli yöntemler kullanır. Bu yöntemlerden biri de tencereye eklenen basit ama etkili bir malzeme ile ilgilidir. İşte, lokum gibi et pişirmenin sırrı!
|
1
1 / 5Fotoğraf
Lezzetli ve yumuşacık et pişirmek, mutfakta en çok dikkat gerektiren konulardan biridir. Pek çok kişi eti saatlerce pişirse de istenilen yumuşaklığa ulaşamayabilir. Oysa usta şefler, lokum gibi etin sırrını çok iyi bilir ve basit ama etkili bir yöntem uygular. Bu yöntem, tencereye sadece 1 bardak eklemekten geçiyor! İşte, etin liflerini yumuşatarak ağızda dağılan bir kıvama getiren bu doğal püf noktaları…