SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÜNİVERSİTE AÇILIŞ TARİHİ: 2024-2025 Üniversiteler ne zaman açılacak?

Yükseköğrenim eğitimine başlayacak öğrenciler üniversitelerin açılış tarihini araştırıyor. 2024-2025 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla üniversite ders kayıt süreci de öne çıktı. YÖK son duyuruları takip eden öğrenciler ''Üniversiteler ne zaman açılacak?'' sorusuna yanıt arıyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ÜNİVERSİTE AÇILIŞ TARİHİ: 2024-2025 Üniversiteler ne zaman açılacak?
  2. 19 EYLÜL NE GÜNÜ? Gaziler Günü ne zaman 2024? Gaziler Günü mesajları ve sözleri
  3. 28 EKİM YARIM GÜN MÜ? 29 Ekim resmi tatil mi, kaç gün tatil, kamu ve özel sektör tatil mi?
  4. Saatlerce başında uğraşmaya gerek yok! Bamya temizlemenin en kolay yöntemi
  5. KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLAMA TARİHİ: Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM takvimi
  6. YKS EK TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI sonuc.osym.gov.tr: YKS ek yerleştirme kayıt tarihleri ne zaman? Elektronik kayıt tarihleri
  7. e Devlet'te açıldı mı? 💻 KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK bursu ne kadar? 2024-2025 KYK burs ne zaman yatacak?
  8. BUGÜNKÜ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ PROGRAMI | 19 Eylül Perşembe Şampiyonlar Ligi'nde hangi maçlar oynanacak?
  9. E-DEVLET SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT sonucu sorgulama! 📌 Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  10. ŞAMPİYONLAR LİGİ | Monaco-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Monaco-Barcelona maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.