SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

UEFA ÜLKE PUANI EN GÜNCEL 2023-2024 (10 KASIM) 📢 UEFA Ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada, puanı kaç? Bu akşam gözler Beşiktaş, ve Fenerbahçe maçlarında!

UEFA ülke puanı sıralaması güncel liste futbolseverler tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Bu sezon Avrupa Kupalarında yoluna 3 takımla yoluna devam eden takımlarımızın aldıkları her puan büyük önem arz ediyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bu hafta Bayern Münih'e 2-1 kaybederken Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş 4'üncü maçlarına çıktı. İşte UEFA ülke puanı son güncel liste...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 💥 2024 Kırkpınar Yağlı Güreş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?💪🏻 Kırkpınar Yağlı Güreş canlı yayın TRT Spor'da mı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreş ödülü nedir, ne kadar?
  2. 2024'deki Zamlanan memur maaşları ne zaman, bu ay yatacak mı? 2024 Temmuz memur maaşları 12 Temmuz'da (erken) yatar mı, normal tarihinden önce hesapta olur mu?
  3. Türkiye Milli Futbol Takımı haberleri 🔴⚪ Milli Maç canlı yayın dev ekranda İstanbul'da nerede, ne zaman, saat kaçta, biletli mi, ücretsiz mi? Hollanda - Türkiye maçı TV'de hangi kanalda? Kadroda kimler var, hakem kim?
  4. GÖZLER AYIN 17'SİNDE 👀 2024 Temmuz zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte zamlı emekli maaşlarında son durum
  5. GÜNCELLENDİ || BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2024 Temmuz'da ne kadar, kaç para oldu? Bedelli Askerlik ne kadar oldu? İşte yeni bedelli askerlik ücreti
  6. LİSTE HALİNDE SON DEPREMLER...DEPREM Mİ OLDU? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika son depremler 5 Temmuz 2024 Cuma günü sonuçları
  7. MİLLİ MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? 🔴⚪ Hollanda-Türkiye EURO 2024 çeyrek final maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Milli Takım Berlin'de yarı final için sahaya çıkıyor!
  8. MEB AÇIKLADI >> Okullar ne zaman açılacak, 1. sınıflar için uyum eğitimi ne zaman? 2024 ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri ne zaman okula başlayacak?
  9. BU SENEKİ KPSS ortaöğretim (lise) ne zaman? 2024 KPSS ortaöğretim başvuru tarihi ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  10. BU AY RESMİ TATİL VAR MI? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz 2024 hangi gün, idari tatil mi, özel sektöre de geçerli mi? 2024 Senesine ait resmi tatiller listesi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.