SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TYP KURA SONUÇLARI 2024 isim listesi sorgulama ekranı: 13 Eylül 2024 İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı, asil ve yedek listesi nereden sorgulanır?

TYP kura sonuçları isim listesi yakından takip ediliyor. İŞKUR ile Toplum Yararına Programlar kapsamında personel alımı yapılıyor. Hatay, Ankara, Kastamonu, Konya, Diyarbakır İŞKUR TYP kura sonuçları açıklanırken; bazı illerde başvuru süreci devam ediyor. İşte, 2024 MEB - İŞKUR TYP il il kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. CUMA HUTBESİ BU HAFTAKİ KONUSU VE İÇERİĞİ | 13 Eylül Cuma Diyanet hutbe konu başlığı ve PDF tam metni...
  2. SÜPER LİG TRANSFER SEZONU 2024-2025 | Süper Lig'de yaz transfer sezonu bitti mi, bugün mü bitiyor? Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray biten transferler...
  3. YALI ÇAPKINI BU AKŞAM VAR MI, YENİ SEZON ilk bölüm bu akşam ekrana gelecek mi? Yalı Çapkını yeni sezon Star TV kanal yayın akışında yer alıyor mu?
  4. NARİN CİNAYET HABERLERİ | Narin'e ne oldu, kim, neden öldürdü? Narin Güran olayı son dakika gelişmeler
  5. YARIN KANDİL Mİ? Mevlid Kandili 2024 tarihi ne zaman? Mevlid Kandili yarın mı olacak? İşte 2024 Kandiller
  6. SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ, NE OLDU? Tekirdağ Sıla bebek olayı: Sıla bebek entübe mi edildi, entübe edilmek ne demek?
  7. Üniversiteliler için KYK Burs/Kredi Başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024-2025 KYK bursu ne kadar, başvuru şartları neler?
  8. İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman, şartları nelerdir? 2024-2025 İBB Burs başvurusu nasıl yapılır?
  9. İlkokul ve ortaokul öğrenicileri için İBB beslenme desteği nedir, başvuru gerekli mi? İBB beslenme desteği içinde neler var, her gün veriliyor mu?
  10. AY TUTULMASI TARİHİ VE SAATİ 🌗 Ay tutulması ne zaman, ne kadar sürer? 2024 Eylül'deki Ay tutulması Türkiye'den görülecek mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.