SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

TUSAŞ'ta kaç kişi çalışıyor? TUSAŞ Genel Müdürlüğü açılımı nedir? TUSAŞ ne demek, ne iş yapar?

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın bir terör saldırısı olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, şehit ve yaralıların olduğunu söyledi. Vatandaşlar haberin detaylarına ulaşırken, TUSAŞ'ta kaç kişi çalışıyor? TUSAŞ açılımı nedir? TUSAŞ ne demek? araştırmasına da geçti.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kış saati uygulaması nedir, ne zaman kaldırıldı? 2024 Ekim'de kış saati uygulaması olacak mı, saatler geri alınacak mı?
  2. TUSAŞ'ta kaç kişi çalışıyor? TUSAŞ Genel Müdürlüğü açılımı nedir? TUSAŞ ne demek, ne iş yapar?
  3. GS MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE: UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Elfsborg maçı hangi kanalda ve nerede izlenir?
  4. TUSAŞ HABERLERİNDE SON DURUM: Ankara TUSAŞ'a terör saldırısı! Şehit ve yaralılarla ilgili ilk açıklama
  5. Kara Kartal, Fransa'da siftah peşinde! Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman? Lyon-Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta?
  6. TRT TABİİ ÜCRETLİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ? 📺 Tabii spor premium üyeliği kaç TL, nasıl üye olunur? (Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi maçları)
  7. 22-29 EKİM ŞOK KATALOĞU SATIŞTA! 📍 ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu? Pilates Ürünleri, Döküm Tava, 6'lı Baharatlık, Koşu Bandı, Koşu bisikleti...
  8. OYUNCU TEMEL TEKİN KİMDİR? Temel Tekin neden öldü, hastalığı neydi? Temel Tekin film ve dizileri...
  9. Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon fragmanı ile yeni sezon tarihi
  10. SON DAKİKA SON DEPREMLER 23 EKİM 2024: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.