SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KANAL D YARIŞMASI 📺 Turnike programı ne yarışması, kim sunuyor? Turnike programı ne zaman başlıyor, hangi günler?

1990’lı yılların efsane yarışması “Turnike” ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlanacak olan Turnike programını Mehmet Ali Erbil sunacak. Peki Turnike programı ne zaman başlıyor, hangi günler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Böyle temizleyenler toz derdinden kurtuluyor! Mobilyaların daha az tozlanmasını sağlayan temizleme tekniği
  2. MASTERCHEF 5 VE 6. ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU! Dün akşam MasterChef'te dokunulmazlığını hangi takım kazandı? İşte haftanın eleme adayları...
  3. KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2024: ÖSYM KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  4. ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2025: Yeni yılda asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Asgari ücret zammı enflasyon tahmini son dakika
  5. KYK BURS BAŞVURUSU son dakika başladı mı? 2024-2025 GSB KYK burs ve kredi başvurusu ne zaman başlayacak, başvurular nasıl ve nereden yapılır?
  6. SON DAKİKA DEPREM HABERİ: 28 Eylül 2024 Cumartesi AFAD ve Kandilli son depremler listesi ile bugün az önce deprem mi oldu?
  7. Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? NOW TV Kızıl Goncalar 2. sezon fragmanı ile yeni sezon ilk bölüm hangi gün başlayacak?
  8. Dondurulmuş tavuğu hemencecik çözen yöntem! Hem sağlıklı hem de pratik
  9. Türk kahvesini böyle pişirmek gerekiyormuş! Aromasını daha iyi veriyor ve lezzeti iki kat artıyor
  10. Herkes gözden kaçırıyor! Evin en kirli alanlarından birisi... Priz temizliğinde dikkat edilmesi gerekenler

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.