SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

A Milli Takım Portekiz'e farklı mağlup oldu! 3-0

EURO 2024 F grubu ikinci maçında A Milli Takım, Portekiz ile Dortmund'da karşı karşıya geldi. Mücadelede goller Bruno Fernandes, Bernardo Silva ve Samet Akaydın (kk) geldi. Maça Samet Akaydın, Altay Bayındır arasındaki anlaşmazlık damga vurdu. Portekiz sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrılarak gruptan çıkmayı garantiledi. Son maçı Çekya ile 26 Haziran Çarşamba günü Hamburg'da oynayacağız.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DEPREM Mİ OLDU AFAD/KANDİLLİ? 1 Temmuz 2024 Son Depremler Listesi: Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ)
  2. LGS 2024 (LİSE) TABAN PUANLARI VE YÜZDELİK DİLİMLER | Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi İstanbul-Ankara-İzmir taban puanları ve başarı sıralamaları...
  3. ZAMLI MEMUR MAAŞI NE ZAMAN BELLİ OLACAK? 2024 Temmuz memur zammı oranı % kaç? İşte memur, araştırma görevlisi, doktor, mühendis, avukat, öğretmen, polis, hemşire maaşı olası zam yüzdeliklerine göre hesap
  4. YEPYENİ HAFTA 🎉 A 101 aktüel katalog 4 Temmuz 2024 Perşembe || a101 aktüel ürünler kataloğu: Aldın Aldın Kampanyası
  5. Gözler tuik.gov.tr 'de 🔍 Haziran ayı enflasyonu açıklandı mı, 6 aylık enflasyon farkı kaç çıktı? 2024 Haziran enflasyonu bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  6. SON DURUM EMEKLİ MAAŞI ZAMMI HABERLERİ: Emekli maaşı Temmuz zammı ne kadar olur, son durum ne? En düşük emekli maaşı ne kadar 2024?
  7. AÖF YAZ OKULU KAYIT EKRANI aof.anadolu.edu.tr 📍 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıtları nasıl yapılı, yaz okulu sınavı ne zaman?
  8. YKS 2024 SONUÇ TARİHİ AÇIKLANDI! YKS sınav sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? TYT-AYT-YDT 2024 sınav sonuçları...
  9. LGS TERCİH KILAVUZU 2024 | LGS tercihleri nasıl yapılır, tercihler için son gün ne zaman? MEB LGS kılavuzu
  10. AVUSTURYA-TÜRKİYE (MİLLİ MAÇ) EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Milli maç şifresiz kanalda mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.