SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tıkanmış lavaboyu anında açıyor! Tesisatçılara gerek yok, 2 malzeme yetiyor

Lavabo tıkanıklıkları, günlük hayatta sıkça karşılaşılan can sıkıcı durumlardan biridir. Mutfakta yemek artıkları, yağlar ve banyoda saç birikintileri giderleri tıkar ve suyun akışını yavaşlatır. Böyle durumlarda hemen bir tesisatçı çağırmaya gerek kalmadan, evde bulunan iki basit malzeme ile tıkanıklığı hızlıca açabilirsiniz. İşte, tıkanmış lavaboyu anında açan, etkili ve pratik yöntem!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SERHAT AKIN VURULDU MU, son sağlık durumu nasıl? Fenerbahçe eski futbolcusu Serhat Akın kimdir, kaç yaşında?
  2. BUGÜNKÜ TV YAYIN AKIŞI 27 EYLÜL: Cuma dizileri neler, bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  3. SON DAKİKA SON DEPREMLER 27 EYLÜL | Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Son Depremler
  4. BinBin halka arz ne zaman? BinBin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
  5. Evde balık pişirmek artık eziyet değil! Tüm kokuyu vakum gibi içine çekiyor
  6. Mürekkep lekesini söküp atıyor! 1 damlası silgi gibi lekeyi siliyor
  7. ROBLOX erişim engeli kalktı mı, açıldı mı? 27 Eylül 2024 son dakika Roblox oyunu ne zaman açılacak?
  8. EKPSS TERCİH tarihi ne zaman? 2024 ÖSYM EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı, tercihler başladı mı, ne zaman başlayacak?
  9. BİM aktüel 27 Eylül 2024 kataloğu: Bu hafta cuma BİM katalog indirimli ürünleri belli oldu! Motosiklet, çeyiz ürünleri, süpürge geliyor!
  10. İnci Taneleri ne zaman başlayacak? Kanal D İnci Taneleri 2. yeni sezon ilk bölüm ne zaman başlıyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.