SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tencerelerdeki yanık izlerini söküp atan yöntem! Ovalamaya gerek bile kalmıyor

Mutfakta en sık karşılaşılan sorunlardan biri, tencerelerde oluşan inatçı yanık lekeleridir. Yemek yaparken dalgınlıkla fazla ısıya maruz kalan tencereler, dibi tutmuş ve yanmış kalıntılarla kaplanabilir. Ancak endişelenmeye gerek yok! Kimyasal temizleyicilere başvurmadan, doğal ve etkili yöntemlerle bu lekeleri zahmetsizce çıkarabilirsiniz. İşte ovalamaya gerek bile bırakmayan, tencereleri ilk günkü parlaklığına kavuşturan çözümler…

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KİRA ARTIŞI MART 2025 HESAPLAMA | Mart'ta kiraya ne kadar zam yapılacak? Mart 2025 kira artış oranı ve hesaplama örneği
  2. Geri sayım başladı 🌕 Dolunay ne zaman? 2025 Mart Dolunayı (Kanlı Ay Tutulması) burçlara etkisi nedir?
  3. Hurma bayat mı taze mi böyle anlaşılıyor! Rengi ve dokusuna bakın, böyleyse sakın almayın
  4. FB BASKET MAÇI: THY EuroLeague Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  5. Ece Gürel'in sağlık durumu nasıl? Belgrad Ormanı'nda sağ bulunan Ece Gürel'in hastanedeki son sağlık durumu nedir, yoğun bakımda mı?
  6. MEMUR EMEKLİ TEMMUZ 2025 MAAŞ ZAMMI | 2 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı! SSK, Bağ-Kur emekli ve memur maaş zammı yüzde kaç olacak?
  7. SON DAKİKA Ece Gürel bulundu mu, nerede bulundu? Belgrad Ormanı Ece Gürel son dakika gelişmeler: Ece Gürel'in durumu nasıl?
  8. MB FAİZ KARARI MART 2025 SON DAKİKA: Merkez Bankası Toplantısı ne zaman, saat kaçta? TCMB Merkez Bankası faiz kararı için beklenti ne yönde?
  9. Tencerelerdeki yanık izlerini söküp atan yöntem! Ovalamaya gerek bile kalmıyor
  10. ÖSYM MSÜ ne zaman açıklanacak? 2025 MSÜ sınav sonuçları açıklandı mı? İşte ÖSYM'de yazan tarih

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.