Tavada en güzel kestane böyle yapılıyormuş! Ağızda lokum gibi dağılıyor, kabukları kendiliğinden ayrılıyor
Kestane, kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve doğru şekilde pişirildiğinde, tadı bir o kadar mükemmel olur. Kestanelerin tavada nasıl pişirileceği ve pişirme sürecinde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında pek çok soru sorulmaktadır. Bu yazımızda, kestane pişirme konusunda bilmeniz gereken ipuçları ve püf noktalarını sizlerle paylaşıyoruz. Hem pratik hem de lezzetli bir şekilde tavada kestane pişirmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.
|
1
1 / 7Fotoğraf
Kış mevsiminin en sevilen lezzetlerinden biri olan kestane, hem besleyici hem de lezzetli bir atıştırmalık olma özelliği taşır. Soğuk günlerde dışarıda satılan kestanelerin tadını çıkarmak kadar, evde de bu lezzeti doğru şekilde hazırlamak oldukça keyiflidir. Peki, tavada kestane pişirmenin en pratik ve lezzetli yolu nedir? Kestanenin kabukları nasıl kolayca soyulur? Ve en önemlisi, pişerken ağızda lokum gibi dağılan, dışı çıtır içi ise yumuşacık kestaneler nasıl yapılır?