SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tarhana çorbası topaklanıyorsa yanlış yapıyorsunuz demektir! Suyun sıcaklık derecesi önemli

Tarhana çorbası, Türk mutfağının en sevilen ve şifa deposu olan lezzetlerinden biridir. Ancak, tarhana çorbasını pişirirken topaklanma sorunu yaşıyorsanız, bu, doğru teknikleri uygulamadığınız anlamına gelebilir. Tarhana çorbasının pürüzsüz ve kıvamlı olması için suyun sıcaklık derecesinden karıştırma şekline kadar dikkat edilmesi gereken birkaç önemli püf noktası var. İşte, tarhana çorbası yaparken topaklanmayı önlemenin yolları ve mükemmel bir çorba hazırlamanın sırları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tarhana çorbası topaklanıyorsa yanlış yapıyorsunuz demektir! Suyun sıcaklık derecesi önemli
  2. İSKİ'den Baraj doluluk oranları İstanbul > 8 Ekim bugünden itibarıyla baraj doluluk oranı yüzdesi kaç?
  3. Hadım edilmek ne demek, cinsel suçlara ilişkin hadım yasası çıkacak mı? Hadım cezası nedir, kimlere verilir?
  4. X'teki gündem konusu 📳 Ecrin Su Çoban discord olayı iddialarını yalanladı! Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında?
  5. 4 Kemik ve diş karşılaştırıldı! Cem Garipoğlu'nun DNA testi sonucu ne oldu? Cem Garipoğlu'nun mezarından ne çıktı?
  6. Sıla bebek öldü mü, ne zaman öldü? Sıla bebek olayı ne, nasıl öldü?
  7. anadolu.edu.tr ✅ AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır, son gün ne zaman? 2024-2025 AÖF sınav tarihleri ne zaman?
  8. SEMİH ÇELİK'İN ANNESİ VE BABASI ne anlattı? Cani Semih Çelik'in ailesi ne ifade verdi? İşte ev içinde yaşananlar
  9. Binbin halka arz sonuçları açıklandı! Binbin halka arz kaç lot verdi, BINBN ne zaman işlem görecek?
  10. Yumurta soymak artık dert değil! Kabukları kalıp gibi kendinden çıkıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.