Tane tane pirinç pilavının sırrı buymuş meğer! Birkaç damla tencereye ekleyin
Pirinç pilavı, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Ancak, mükemmel bir pilav yapmak her zaman kolay olmayabilir. Pilavın tane tane olması, doğru tekniklerin ve malzemelerin kullanılmasına bağlıdır. İşte bu konuda bilmeniz gereken doğal yöntemler...
|
1
1 / 8Fotoğraf
Pirinç pilavı, sofraların en sevilen tamamlayıcı lezzetlerinden biri olsa da kıvamını tutturmak her zaman kolay değildir. Kimi zaman lapa olur, kimi zaman kuru kalır. Oysa ki usta şeflerin ve mutfak meraklılarının sıkça başvurduğu birkaç basit ama etkili yöntemle, her seferinde mükemmel pilav yapabilirsiniz. Tane tane dökülen, parlak ve lezzetli pirinç pilavının sırrı aslında çok basit!