SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Takma kirpik görüntüsü veren maskara sürme tekniği! Maskara kirpiklere böyle uygulanmalıymış

Göz alıcı ve hacimli kirpiklere sahip olmak, her kadının makyaj rutininde vazgeçilmez bir hedeftir. Ancak çoğu kişi maskarayı doğru şekilde uygulamadığı için istediği etkiyi elde edemiyor. Takma kirpik görüntüsü veren maskara sürme teknikleri sayesinde, kirpikleriniz olduğundan daha uzun, dolgun ve kıvrık görünebilir. İşte maskaranızı en etkili şekilde kullanarak kirpiklerinizi göz kamaştırıcı hale getirmenin sırları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ÖSYM GİRİŞ KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI SORGULAMA: 2024 KPSS önlisans sonuçları açıklandı! KPSS sonuçları nereden görüntülenir?
  2. TIKLA, SORGULA: KPSS Ön Lisans sonuçları son dakika açıklandı! 2024 KPSS Ön Lisans sonuçları sorgulama sonuc.osym.gov.tr ekranı
  3. CUMA HUTBESİ PDF 20 Eylül 2024: Diyanet Cuma Hutbesi konusunu açıkladı!
  4. 20 EYLÜL AFAD/KANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? (DEPREM HABERLERİ)
  5. Cadılar Bayramı ne zaman, ayın kaçında? Cadılar Bayramı (Halloween) nedir, nasıl ortaya çıktı?
  6. Vizyona Girecek Filmler 20 Eylül 2024: Dramdan, Korkuya, Aksiyondan Komediye Sinemada Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler Listesi
  7. ROBLOX ne zaman açılacak? Erişim yasağında son dakika: 20 Eylül 2024 Roblox açıldı mı?
  8. KPSS ATAMA PUANLARI ÖNLİSANS: 2024 KPSS Ön lisans 50, 55, 60, 65, 70, 75 ve 80 puanla nereye girilir, düz memur atama puanları kaç?
  9. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK E-DEVLET MÜLAKAT SONUCU SORGULAMA 🚩Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav sonuçları erişime açıldı mı, ne zaman açıklanacak?
  10. Monaco ilk maçında Barcelona'yı devirdi!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.