SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Tahta kaşıkları tertemiz yapan karışım! Suya 1 kaşık ekleyip bekletin... Yağı kiri söküp atıyor

Tahta kaşıklar, mutfakta en sık kullanılan malzemelerden biridir. Ancak, zamanla üzerlerinde biriken yağ ve kirler, sıradan yıkama yöntemleriyle çıkmayabilir. Peki, tahta kaşıklarınızı hem doğal hem de etkili bir yöntemle tertemiz yapmanın sırrını biliyor musunuz? Bu karışım sayesinde tahta kaşıklarınızı kısa sürede temizleyebilir ve ilk günkü gibi hijyenik hale getirebilirsiniz. İşte o mucizevi karışım ve nasıl kullanacağınız!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Diri kalan fasulyeyi lokum gibi yumuşacık yapan yöntem! Suda bekletmek yerine bunu deneyin
  2. ROBLOX erişim engeli kalktı mı, açıldı mı? 25 Eylül 2024 Roblox ne zaman açılacak?
  3. Mübarek Ramazan ayı ne zaman başlıyor, birinci sahur günü hangi gün? 2025 Ramazan Bayramı tarihleri ne zaman, bu sene hangi günlere denk geliyor?
  4. YENİ 📺 KURULUŞ OSMAN yeni sezon bölümü bu akşam var mı? Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlayacak, 25 Eylül bugün ekranda mı? İşte ATV yayın akışı
  5. AÖF: Açıköğretim sınavları ne zaman? 2024-2025 AÖF sınavları ne zaman, hangi tarihlerde uygulanacak?
  6. GSB KYK burs başvurusu 2025 ne zaman? KYK bursu ne kadar, ödemeler hangi ay başlıyor?
  7. FİYAT HABERLERİ 🟡 Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?
  8. Çikolata krizine son veren besin! Yiyenin canı çikolata istemiyor
  9. ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA CANLI: Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?
  10. AVRUPA LİGİ GÜNÜN MAÇ PROGRAMI | UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam hangi maçlar oynanacak? İşte oynanacak maçlar ve başlangıç saatleri...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.