SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında? Survivor Batuhan Yeşilturna ne iş yapıyor, nereli?

Survivor'da yedek kadro için SMS oylamasından çıkan isim belli oldu. Survivor yedeklerden ana kadroya geçecek isimlerden biri ise Btuhan Yeşilturna oldu. Survivor Batuhan'ın yaşamı ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Survivor Batuhan kimdir, kaç yaşında?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DİSKALİFİYE ŞOKU! Gelinim Mutfakta kim elendi? 20 Eylül 2024 puan durumu ile Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bilezikleri kim kazandı?
  2. Araç sahipleri dikkat: Benzine zam geliyor! 20 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları ile LPG, benzin, motorin fiyatı (İstanbul, İzmir, Ankara)
  3. KPSS ÖNLİSANS ATAMA PUANLARI : 2024 KPSS Ön lisans 55, 56, 57, 58, 59, 60, 65, 70, 75 ve 80 puanla nereye girilir, atanabilir miyim?
  4. Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı? Icardi Fenerbahçe - Galatasaray derbisine yetişecek mi, forma giyebilecek mi?
  5. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ 📚 AÖF Akademik Takvim 2024-2025: AÖF sınavları ne zaman? Güz ve Bahar Dönemi AÖF sınav tarihleri, sınav yerleri son durum
  6. Bu yılki KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK bursu ne kadar? 2024-2025 KYK burs ne zaman yatacak?
  7. Beyaz çamaşırları kar beyazına döndüren yöntem! Yıkarken ekleyeceğiniz bir bardak malzeme yeterli
  8. Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? NOW TV Kızıl Goncalar 2. sezon ilk bölüm ne zaman başlayacak?
  9. Kıymanın harcına 1 kaşık ekleyin! Köftenin lezzetini artırıyor
  10. MAL kan grubu nedir? MAL açılımı nedir? Mal kan grubu kimlerde var, özellikleri neler?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.