SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Süper Lig’de bu hafta maç yok mu, neden yok? Trendyol Süper Lig 9. hafta maçları ne zaman oynanacak?

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmaları sona erdi. Ligde maç fazlasıyla 22 puanla lider konumda olan Galatasaray'ı 18 puanla Samsunspor izliyor. Maç eksiği olan Fenerbahçe ve Beşiktaş takibi sürdürürken futbolseverler Süper Lig 9. hafta maçlarını araştırıyor. Uluslar Ligi dolayısıyla bu hafta maçların oynanıp oynanmayacağını merak ediliyor. Peki, Süper Lig’de bu hafta maçlar var mı, neden yok? İşte, Süper Lig 9. hafta maç fikstürü...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Dolunay ne zaman? 2024 Ekim Dolunayı burçlara etkisi
  2. auzef.istanbul.edu.tr 📌 AUZEF sınav tarihleri ne zaman? 2024 AUZEF sınav yerleri belli oldu mu, sınav giriş belgesi nasıl alınır?
  3. SOSYAL MEDYA HABERLERİ: TikTok kapandı mı, kapanacak mı? 9 Ekim TikTok için yeni bir karar var mı?
  4. Müge Anlı ile Tatlı Sert konusu 📺 Şahinaz Çıra kimdir? TikTok'ta 10 bin takipçisi olan Şahinaz Çıra kayıp mı, nerede?
  5. KYK BURS BAŞVURU ADRESİ: e Devlet sistemi! KYK burs başvurusu nasıl yapılır, başvurular ne zaman bitecek, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
  6. KANAL D DİZİSİ 📺 İnci Taneleri yeni sezon ne zaman başlıyor? 10 Ekim Perşembe günü Kanal D yayın akışında İnci Taneleri saat 20:.00'de görünüyor mu?
  7. TELEGRAM KAPANDI MI, AÇIK MI? Telegram uygulamasındaki son durum
  8. Yılın ilk ara tatili ne zaman? 2024 Kasım ara tatili ayın kaçında, 2025 Nisan ara tatili hangi tarih aralığında?
  9. KYK ek yurt sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 KYK ek yurt başvuru sonuçları e-Devlet sorgulama
  10. BU GECE TABELA DEĞİŞİYOR! ⛽ Motorin-Benzin-LPG'ye zam gelecek mi, indirim olacak mı? 9 Ekim güncel akaryakıt fiyatları...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.