SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SÜPER LİG MİLLİ ARA NE ZAMAN? Süper Lig'de milli ara ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?

Süper Lig heyecanı 7. hafta maçları ile devam ediyor. Milli aranın ne zaman başlayacağı tüm futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı kapsamında Karadağ ve İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Milli maçlar sebebiyle Süper Lig'e ara verilecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından milli ara tarihleri açıklandı. Peki, milli ara ne zaman başlayacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 2 Ekim Çarşamba | Bugün burcunuzu neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
  2. MSB HAVA VE DENİZ KUVVETLERİ SÖZLEŞMELİ ER başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir? 2024/2 MSB Sözleşmeli Er başvurusu nereden ve nasıl yapılır?
  3. MASTERCHEF KÜNEFE TARİFİ | İştah kabartan künefe nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
  4. MASTERCHEF ELEME ADAYLARI: MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?
  5. SÜPER LİG MİLLİ ARA NE ZAMAN 2024? Süper Lig'de milli ara ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek?
  6. ALES BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? 2024 ALES 3 başvurusu nasıl yapılır, son tarih ne zaman? ALES hangi ayda, ayın kaçında uygulanacak?
  7. Kış saati uygulaması nedir? 2024-2025 Kış saati uygulaması olacak mı, ne zaman? Saatler geri alınacak mı, ne zaman alınıyor?
  8. KONYA'DA DEPREM Mİ OLDU, nerede deprem oldu, kaç şiddetinde oldu? 2 Ekim Çarşamba Son Dakika Son Depremler: AFAD/Kandilli Rasathanesi yakınımdaki depremler
  9. UÇAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Uçak (Plane) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Uçak filmi ne zaman çekildi?
  10. Çalışma saatleri değişecek mi? ⏰ Çalışma saatleri düşecek mi? İşte 2024-2025 Çalışma saatleri düzenlemesi ile ilgili son güncel haber

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.