SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Telefon ya da tabletiniz sizi yanıltıyor olabilir! Saatler geri alındı mı, şu an saat kaç? Türkiye'de Kış saati uygulamasına geçildi mi, saatler geri alındı mı?

Kış saati uygulamasına geçilmesiyle birlikte birçok Avrupa şehrinde saatler bir saat geri alındı. Yaşanan bu durum nedeniyle ülkemizde yaşayan vatandaşlar telefonlarının ve ya bilgisayarlarının otomatik olarak saatini geri alması nedeniyle şu an Türkiye'de saat kaç? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Saatler geri alındı mı, saat kaç? İşte merak edilenler...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 29 EKİM'DE EMEKLİYE 5 BİN TL ikramiye var mı? 2024 emekli ikramiyesi (5 bin TL) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek mi?
  2. KASIM AYI İLK BİM KATALOĞU YAYIMLANDI! 🛒 BİM 29 Ekim-1 Kasım aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunulacak? Sütlü Türk Kahvesi Makinesi, Kumtel Mini Buzdolabı, Mutfak Tartısı...
  3. Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman? GS-BJK derbi maçı saat kaçta hangi kanalda?
  4. Fenerbahçe-Bodrum FK maçı ne zaman saat kaçta? Fenerbahçe-Bodrum FK maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...
  5. PREMİER LİG'DE DEV MAÇ: Arsenal-Liverpool maçı bu akşam saat kaçta? Arsenal-Liverpool maçı hangi kanalda?
  6. KYK burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 e-Devlet GSB KYK burs başvuru sonucu sorgulama e-Devlet ekranı
  7. SAATLER BUGÜN GERİ ALINDI MI? ŞU AN SAAT KAÇ? 📍 Kış Saati Uygulamasına ülkemizde de geçildi mi, saatler geri mi alındı?
  8. Benfica-Rio Ave maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü forma giyecek mi?
  9. SERİ A'DA DEV MAÇ: Inter-Juventus maçı saat kaçta? Inter-Juventus maçı hangi kanalda? Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız forma giyecek mi?
  10. KASIM ARA TATİLİ NE ZAMAN? 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk ara tatil ne zaman? Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi yapılacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.