SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÖSYM AİS giriş YKS soruları ve cevap kağıdı sorgulama! Son Dakika YKS sonuçları 2024 sorgulama ekranı

YKS sonuçları açıklandı. Haziran ayında TYT-AYT-YDT olmak üzere üç aşamada uygulanan üniversite sınavının sonuçları adayların erişimine açıldı. ÖSYM sınav takvimine göre YKS sınav sonuçlarının bu hafta erişime açılması bekleniyordu. 2024 YKS sonuçları belirlenen tarihten önce açıklandı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Adalet Bakanlığı 400 icra müdür ve müdür yardımcısı alımı başvuruları başladı mı, şartlar neler?
  2. ALTIN FİYATLARI SON DURUM BUGÜN: 16 Eylül gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Gram altın alış ve satış fiyatı...
  3. 111. DÖNEM ÖGG SINAV TAKVİMİ EGM: Özel Güvenlik (ÖGG) sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? Ekim ÖGG sınavı hangi tarihte?
  4. TATİL HABERLERİ: İlk ara tatil (Kasım tatili) ne zaman, ayın kaçında? 2024-2025 yarı yıl tatili, ikinci ara tatil ve yaz tatili tarihleri
  5. Merkez Bankası Eylül faiz kararı 2024: TCMB (Merkez Bankası) faiz kararı PPK toplantısı ne zaman, Eylül ayı beklentisi ne yönde?
  6. KPSS ÖN LİSANS SONUÇLARI SORGULAMA 2024: ÖSYM AİS KPSS Ön lisans sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
  7. Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi yeni formatı nasıl olacak?
  8. KYK BURS BAŞVURUSU 2024: KYK burs/kredi başvurusu başladı mı, ne zaman başlayacak?
  9. Mutfak lavabosundaki kötü kokuları gideren sır! Yarım çay bardağı yetiyor
  10. Ayakkabıların su geçirmesini engelleyen yöntem! Kışın ayaklarınız hep kuru kalacak

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.