SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SON DAKİKA KAYBOLMA HABERLERİ NARİN 6 EYLÜL CUMA | Narin Güran bulundu mu? 8 yaşındaki Narin nerede, en son nerede görüldü?

Narin Güran'ın kaybı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Diyarbakır'da Kur'an kursu çıkışında evlerine dönmeyince arama çalışmaları başlatılan 8 yaşındaki Narin'in kaybında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak mahkemeye çıkarılan Narin'in amcası hakkında tutuklama kararı çıktı mı? İşte kayıp Narin ile ilgili son dakika gelişmeleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. TV YAYIN AKIŞI 17 EYLÜL 2024: Bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi güncel
  2. SON DEPREMLER LİSTESİ 17 EYLÜL SALI 📢 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
  3. BUGÜNKÜ HAVA DURUMU İSTANBUL: Yağış var mı, devam edecek mi? Meteoroloji hava durumu haberleri son dakika
  4. YKS EK TERCİH YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULAMA: ÖSYM YKS ikinci yerleştirme sonuçları açıklandı mı? YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanır?
  5. FED EYLÜL FAİZ KARARI 2024 | FED toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak? FED faiz beklentisi ne yönde?
  6. Green Card başvuru 2025: Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
  7. AÖL KAYIT YENİLEME TARİHİ: Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları ne zaman? Açık lise 1. dönem kayıt ve kayıt yenileme
  8. YEPYENİ A101 AKTÜEL KATALOĞU (19 EYLÜL 2024) 🛒 A101 Aldın Aldın aktüel kataloğunda bu Perşembe hangi ürünler satışa çıkacak?
  9. VGM BURS BAŞVURUSU 📌 2024-2025 Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvurusu başladı mı? VGM bursu ne kadar?
  10. ALTIN FİYATI SON DURUM BUGÜN: 17 Eylül gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Gram altın alış ve satış fiyatı...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.