SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Sarımsak kabuklarını en kolay soyma yöntemi! 1 dakikada kabuklar kendiliğinden çıkıyor

Sarımsak, yemeklere lezzet katan en önemli malzemelerden biridir. Ancak, sarımsak kabuklarını soymak genellikle zaman alıcı ve zahmetli bir iş olabilir. Neyse ki, sarımsakları zahmetsizce ve hızla soymanın pratik bir yöntemi var. Bu basit yöntemle sadece 1 dakikada sarımsak kabukları kendiliğinden çıkacak. İşte sarımsak soymanın en kolay yolu!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Fenerbahçe - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe - Manchester United maçı hangi kanalda?
  2. Ekim ayı enflasyon beklentisi Merkez Bankası anketi paylaşıldı! 2024 Ekim ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?
  3. TIKLA, ÖĞREN | Süper Loto sonuçları son dakika açıklandı! 20 Ekim 2024 Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama sayfası
  4. ELEME GECESİ | MasterChef kim elendi, kim gitti? 20 Ekim 2024 MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı
  5. AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika AFAD-Kandilli son depremler haritasındaki güncel durum 20 Ekim 2024 Pazar
  6. YENİDOĞAN ÇETESİ KAPATILAN HASTANELER LİSTESİ || Hangi hastaneler kapatıldı? Kapanan özel hastanelerin isimleri
  7. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili kaç gün, tatil uzatılır mı? 28 Ekim yarım gün mü, okullar tatil mi, 29 Ekim resmi tatil mi?
  8. Özel Güvenlik Görevlisi Sınavı: ÖGG soruları & cevapları 2024 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 111. Özel Güvenlik sınavı sonuçları hangi gün açıklanacak?
  9. Hava Durumu Haberleri 📌 Bu hafta hava durumu nasıl olacak? 5 Günlük İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu
  10. MEB 2024-2025 dönemi ara tatili ne zaman? İlkokul, ortaokul, liseler için ara tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.