SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Sararmış tuvalet taşını ayna gibi parlatıyor! Saniyeler içinde bembeyaz olacak

Zamanla tuvalet taşları, sert su, kireç ve sabun kalıntıları nedeniyle sararabilir ve matlaşabilir. Sık temizlense bile bu sararmış görüntüden kurtulmak bazen zor olabilir. Ancak, basit ama etkili yöntemlerle sararmış tuvalet taşlarını adeta ayna gibi parlatabilirsiniz. Üstelik saniyeler içinde bembeyaz ve tertemiz bir tuvalete sahip olmak mümkün! İşte tuvalet taşlarını hızlıca temizlemenin ve parlatmanın en etkili yöntemleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Patlamış mısırda tek bir tane kalmıyor! Bu teknikle patlamayan mısıra son
  2. ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 2024 ALES/3 başvurusu başladı mı, nasıl yapılır?
  3. Gözler ÖSYM'de... KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2024: KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
  4. BinBin halka arz ne zaman? 2024 BinBin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
  5. CANLI altın fiyatları son dakika: DÜŞÜYOR! 27 Eylül 2024 anlık çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL?
  6. KYK BURS BAŞVURUSU son dakika başladı mı? 2024-2025 GSB KYK burs başvurusu ne zaman, başvurular nasıl yapılır?
  7. SERHAT AKIN VURULDU MU, ne oldu, son sağlık durumu nasıl? Fenerbahçe eski futbolcusu Serhat Akın kimdir, kaç yaşında?
  8. GÜNCEL TV YAYIN AKIŞI 27 EYLÜL: Cuma dizileri neler, bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  9. SON DAKİKA SON DEPREMLER 27 EYLÜL | Az Önce Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Son Depremler
  10. Her gün 1 tutam maydanoz yemeniz için 10 sebep! Vücuda resmen reset atıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.