SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Sabun kalıntılarını duşakabinden temizlemenin kolay yolu! Sadece bir malzeme ışıl ışıl yapıyor

Duşakabinlerde biriken sabun ve su lekeleri, zamanla inatçı bir kalıntıya dönüşerek duşakabinin parlaklığını kaybetmesine neden olur. Neyse ki, bu lekelerle başa çıkmak sanıldığı kadar zor değil. Sadece bir malzeme ile duşakabin camlarını ışıl ışıl yapabilirsiniz! İşte sabun kalıntılarını kolayca temizlemenin püf noktaları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ALES BAŞVURU KILAVUZU 2025: ALES başvuru ücreti ne kadar, başvuru nasıl yapılır? ALES/1 sınavı ne zaman yapılacak?
  2. Yeni Apple iPhone 16E özellikleri neler? iPhone 16E ne zaman çıkacak, Türkiye fiyatı ne kadar olacak?
  3. SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU? 19 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve 4. eleme adayı kim oldu? İşte son bölüm
  4. SAYISAL LOTO SORGULAMA EKRANI | Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Sonuçları açıklandı! 19 Şubat 2025 MP Çılgın Sayısal Loto nasıl sorgulanır?
  5. VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ EDİLDİ? Hangi hatlar iptal edildi? 19 - 20 Şubat iptal edilen vapur seferleri
  6. ŞANS TOPU TIKLA - ÖĞREN📍 19 Şubat 2025 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar açıklandı! Şans Topu nasıl sorgulanır?
  7. İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR LİSTESİ 19-20 ŞUBAT 2025: THY, Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda iptal edilen uçuşlar hangileri?
  8. İstanbul'da 19-20 Şubat 2025 Metro, Tramvay ve Füniküler saatleri uzatıldı mı? İBB’den son dakika toplu taşıma kararı
  9. SON DAKİKA YARIN OKULLAR TATİL Mİ ? PEŞ PEŞE AÇIKLAMALAR: 20 Şubat 2025 Perşembe kar tatili olan iller ve ilçeler hangileri?
  10. Valilikten açıklama! Kocaeli-Sakarya okullar tatil mi? 20 Şubat Perşembe Kocaeli-Sakarya'da okullar tatil edildi mi?

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.