SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Profiterol tarifi! Profiterol nasıl yapılır? En kolay profiterol tarifi

Profiterol, hafif ve lezzetli yapısıyla tatlı severlerin vazgeçilmezi olan Fransız mutfağından bir tatlıdır. İçinde yumuşak kreması, dışını saran çıtır hamuru ve üzerini kaplayan çikolata sosuyla profiterol, hem göz hem de damaklara hitap eder. Evde kolayca yapabileceğiniz bu tarifle, misafirlerinize ya da kendinize bu lezzeti hızlıca hazırlayabilirsiniz. İşte adım adım en kolay profiterol tarifi!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SAYISAL LOTO SONUÇLARI ÖĞREN! 28 Ekim 2024 Pazartesi Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları sorgulama ve öğrenme ekranı (TIKLA & ÖĞREN)
  2. 29 EKİM KARGOLAR AÇIK MI? Kargo şubeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çalışacak mı, dağıtıma çıkacaklar mı?
  3. 29 EKİM KAPALI YOLLAR LİSTESİ | 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapalı olan yollar hangileri, alternatif güzergahlar neler?
  4. 29 EKİM BANKALAR AÇIK MI? 29 Ekim'de banka şubeleri hizmet verecek mi? Havale ve EFT işlemleri yapılabilecek mi?
  5. VGM BURS BAŞVURUSU | VGM burs başvuruları bitti mi, son gün ne zaman? 2024-2025 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. BALLON D'OR 2024 KAZANANI BELLİ OLDU! Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? İşte 2024 Ballon d'Or ödülünü kazanan isim...
  7. BUGÜN 29 EKİM NOTER AÇIK MI, tatil mi? 29 Ekim 2024 noterler açılacak mı, nöbetçi noter var mı?
  8. 29 EKİM BUGÜN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? 29 Ekim'de poliklinikler hizmet verecek mi? 29 Ekim'de doktor randevusu alınabiliyor mu?
  9. 29 Ekim'de Anıtkabir yarın kaça kadar açık? 29 Ekim Anıtkabir ziyaret saatleri
  10. DGS EK TERCİH SON GÜN TARİHİ: 2024 ÖSYM DGS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS ek tercih sonuçları nasıl öğrenilir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.