SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Patlıcan kızartmasını bu teknikle kızartın! Asla yağ çekmiyor

Patlıcan kızartması, sofraların sevilen lezzetlerinden biri olsa da, kızartma sırasında fazla yağ çekmesi birçok kişi için can sıkıcı bir durumdur. Ancak, doğru tekniklerle patlıcanları yağ çekmeden kızartmak ve hafif bir lezzet elde etmek mümkündür. İşte, patlıcan kızartmasının püf noktaları ve bu lezzeti hafif hale getirmenin yolları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ÖGG SINAV TARİHİ: 111. dönem Özel Güvenlik sınavı ne zaman, saat kaçta? Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitimi Sınav sonuç günü...
  2. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın fiyatı düştü mü, yükseldi mi? İşte 10 Ekim 2024 Perşembe altın grafiği
  3. YEPYENİ ŞOK AKTÜEL KATALOĞU SATIŞA ÇIKTI! 📌 9-15 Ekim ŞOK aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa sunuldu? Dyson V15 Şarjlı Süpürge, North Face Mont çeşitleri...
  4. Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz indirimine gidecek mi?
  5. TELEGRAM KAPANDI MI, KAPANACAK MI? Telegram mesajları analiz edildi! Telegram küresel bir suç ağı...
  6. KYK EK YURT SONUÇLARI SORGULAMA e-Devlet ekranı: 2024-2025 KYK ek yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
  7. Süper Lig’de bu hafta var mı, maç yok mu, neden yok? Trendyol Süper Lig 9. hafta maçları ne zaman oynanacak?
  8. VGM BURS BAŞVURUSU ne zaman? 2024-2025 VGM burs başvuru tarihleri ve şartları
  9. KPSS Önlisans tercih ne zaman? 2024 ÖSYM tercih kılavuzu ile KPSS Ön Lisans tercihleri başladı mı, hangi tarihte başlıyor?
  10. Rojin Kabaiş son dakika bulundu mu? Üniversite öğrencisi kayıp Rojin Kabaiş nerede?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.