SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

odsgm.meb.gov.tr 🔔 Ortak sınavlar ne zaman? 2024-2025 Ortak sınav tarihleri ve Ortak sınav konu soru dağılımı MEB kılavuzu

Ortak sınav tarihleri ile ilgili araştırmalar sürüyor. 2024-2025 Eğitim yılında uygulanacak olan ortak sınavlar hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan duyuru yayımlandı. Ortak sınav konu soru dağılımı öğrencilerin gündemine geldi. Peki Ortak sınav tarihleri 2024 ne zaman? Ortak sınav konu soru dağılımı nedir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Her sene uygulanıyor: ARA TATİL ne zaman? 2024-2025 Ara tatil tarihleri için takvim: Kasım ve Nisan ara tatil günleri...
  2. SON DAKİKA BUGÜNKÜ SON DEPREMLER: AFAD ve Kandilli Rasathanesi ile az önce deprem mi oldu, son deprem nerede oldu?
  3. BUGÜNÜN İNDİRİMLERİ: ŞOK 16 Ekim 2024 kataloğu: Bebek ürünleri geliyor! Bu hafta ŞOK aktüel indirimli ürünler fiyatları listesi
  4. SON DAKİKA HABERİ: Hasan Yalnızoğlu kimdir? Survivor Hasan öldü mü, kaç yaşında ve neden öldü?
  5. İUP maaşları yattı mı, ne zaman yatacak? 16 Ekim 2024 İUP (TYP) maaş sorgulama ödeme tarihleri açıklandı mı?
  6. Ekim ayı enflasyon beklentisi tahmini anketi açıklandı! TÜİK ile TEFE TÜFE 2024 Ekim ayı enflasyon oranı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  7. KPSS ORTAÖĞRETİM TERCİH tarihileri takvimi | ÖSYM kılavuzu ile 2024 KPSS Ortaöğretim tercihleri başladı mı, ne zaman başlıyor?
  8. 750 TL Kredi kartı vergisi ne zaman alınacak? Limiti 100 bin TL üzeri kredi kartı 750 TL vergisi neden olacak?
  9. EKİM AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI TOPLANTISI 2024: TCMB Ekim ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Merkez Bankası faiz indirimine gidecek mi?
  10. SON DAKİKA ROJİN KABAİŞ HABERİ | Van'da 18 gündür kayıp olan Üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş bulundu mu, yaşıyor mu, son durum nedir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.