SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Okulun son haftası yoklama alınacak mı? Son hafta yoklama var mı? Okulun son haftası ders işleniyor mu?

Okulların kapanmasına kısa bir süre kaldı. 14 Haziran Cuma günü karneler alınacak. Okulların son haftasının gelinmesiyle birlikte okullarda son hafta yoklama alınacak mı, okullarda yoklama var mı, sorularının yanıtı merak ediliyor. Peki, MEB'den konu ile ilgili açıklama yapıldı mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. OKULLAR TATİL Mİ OLDU? Bugün nerede, hangi illerde okullar tatil oldu? Yarın (17 Ekim 2024) okullar tatil mi?
  2. 2024 MTA MALATYA DEPREM RİSK HARİTASI 📢 Malatya deprem bölgesi mi, hangi fay hattı üzerinde yer alıyor? Malatya kaçıncı derece deprem bölgesi?
  3. ÖSYM KPSS ÖNLİSANS TERCİH KILAVUZU | KPSS Önlisans tercihleri ne zaman alınacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
  4. Ayliz Duman kimdir, kaç yaşında, nereli? Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışması birincisi Ayliz'in isim anlamı nedir, Ayliz ne demek?
  5. 2025 OCAK ASGARİ ÜCRET ZAMMI | Asgari ücrete yeni yılda yüzde kaç zam yapılacak? İşte asgari ücret zam beklentisi ve tahminler...
  6. GÖZLER FAİZ KARARINA ÇEVRİLDİ! 📍 Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı ne zaman? TCMB Ekim ayı faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak?
  7. PEGASUS 9 EURO BİLET KAMPANYASI: Pegasus ucuz bilet kampanyası ne zaman başlıyor? Yurt dışı uçak bilet kampanyası hangi ülkelerde geçerli?
  8. Google deprem bildirimi açma 📳 Android Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? Android - İOS (iPhone) Deprem uyarı sistemi uygulaması var mı, nasıl aktif edilir?
  9. Deprem kaç saniye sürdü? 5,9'luk Malatya depremi ne kadar sürdü, kaç artçı yaşandı?
  10. Adıyaman ve Batman'da okullar bugün ve yarın tatil mi? 16 - 17 Ekim'de Adıyaman ve Batman'da okullar ve üniversiteler tatil mi oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.