SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ? Dün nerede, hangi illerde okullar tatil oldu? 17 Ekim 2024 Perşembe bugün okullar tatil mi?

Malatya'da dün oluşan 5.9 şiddetindeki deprem sonrasında bazı illerde okullar tatil oldu. Milyonlarca öğrenci ise bugün de okullar tatil mi araştırmasına geçti. Gündeme ise dün ve bugün hangi illerde okullar tatil oldu sorusu geldi. Peki 16 - 17 Ekim 2024 Okullar nerede tatil ilan edildi?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Liam Payne öldü mü, neden öldü? Liam Payne kimdir, kaç yaşında, nasıl öldü? One Direction üyesi Liam Payne hayatı
  2. BUGÜN SATIŞTA 🛒 A101 aktüel kataloğuna çevrildi! A101 17 Ekim Perşembe Aldın Aldın kataloğu yarın satışa çıkıyor! İşte katalogda yer alan tüm ürünlerin listesi...
  3. OKULLAR BUGÜN TATİL Mİ? Dün nerede, hangi illerde okullar tatil oldu? 17 Ekim 2024 Perşembe bugün okullar tatil mi?
  4. SON DAKİKA SON DEPREMLER 17 EKİM 2024 📍 En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oluştu? AFAD güncellemeleri
  5. Gazeteci ve sunucu 📍 Müge Anlı kimdir, kaç yaşında, nereli? Müge Anlı canlı yayındayken merak artıyor: Müge Anlı evli mi, kiminle evli, çocuğu var mı?
  6. 1. Seçilen Ayliz Duman kimdir, kaç yaşında, nereli? Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışması birincisi Ayliz'in isim anlamı nedir, Ayliz ne demek?
  7. Adıyaman ve Batman'da okullar yarın (17 Ekim) tatil mi? 16 - 17 Ekim'de Adıyaman ve Batman'da okullar ve üniversiteler tatil mi oldu?
  8. Google ile telefondan deprem bildirimi açma işlemi 📳 Android Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? Android - İOS (iPhone) Deprem uyarı sistemi uygulaması var mı, nasıl aktif edilir?
  9. SON AÇIKLAMALAR ❗ MALATYA'da son dakika durum: 5.9'luk depremde can kaybı oldu mu, kaç yaralı var? Malatya ve çevresinde çöken bina ihbarları geldi mi?
  10. MALATYA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 17 Ekim 2024 Perşembe günü Malatya'da okullar ve üniversiteler tatil mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.