SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÖGG SINAV TARİHİ: 111. dönem Özel Güvenlik sınavı ne zaman, saat kaçta? Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitimi Sınav sonuç günü...

Özel Güvenlik 111. Temel Eğitim ve 87. Yenileme Eğitimi Sınavı için adayların sınav giriş belgeleri erişime açılmıştı. ÖGG sınav takvimine göre 111. dönem sınav uygulaması EGM tarafından ekim ayında olacak. ÖGG sınavı ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 28 EKİM TATİL Mİ, YARIM GÜN MÜ? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı herkese resmi tatil mi? Okuyanlar ve çalışanlar için 2024 Resmi tatiller
  2. MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? MasterChef dokunulmazlığı kim, hangi takım aldı? MasterChef eleme adayları kimler oldu?
  3. 2025 MSÜ ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi başvuru ve sınav tarihleri belli oldu mu?
  4. AVUKAT AÇIKLAMASI 📳 Ecrin Su Çoban discord olayına ne dedi? Ecrin Su Çoban kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
  5. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Haberleri 🟠 KPSS DHBT sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS DHBT sonuç tarihi
  6. ALTIN ALIŞ - SATIŞ FİYATLARI LİSTESİ: Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?
  7. ais.pa.edu.tr 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ POMEM başvuru tarihleri ne zaman? 2024-2025 /32. Dönem POMEM başvuru şartları nedir, Lisans / Ön Lisans polis alımı ne zaman?
  8. ROJİN KABAİŞ SON DAKİKA: Son görüntüleri ortaya çıktı! Üniversite öğrencisi kayıp Rojin Kabaiş bulundu mu, nerede?
  9. TCMB EKİM AYI FAİZ KARARI 2024 | Merkez Bankası PPK toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak?
  10. DEPREM HABERLERİ 10 EKİM PERŞEMBE | Son Dakika Son Depremler AFAD/Kandilli: Deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.