SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Mürekkep lekesini söküp atıyor! 1 damlası silgi gibi lekeyi siliyor

Mürekkep lekesi, en zorlu lekelerden biri olarak bilinir. Giysilerde, mobilyalarda ya da halılarda oluşan mürekkep lekesi, doğru yöntem kullanılmazsa kalıcı hale gelebilir. Neyse ki, bu inatçı lekelerden kurtulmanın pratik ve etkili bir yolu var. Sadece birkaç malzemeyle mürekkep lekesini tamamen çıkarmak mümkün. İşte 1 damlasıyla silgi gibi lekeyi ortadan kaldıran mucize yöntem!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DAKİKA SON DEPREMLER 27 EYLÜL | Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Son Depremler
  2. ROBLOX erişim engeli kalktı mı, açıldı mı? 27 Eylül 2024 son dakika Roblox oyunu ne zaman açılacak?
  3. EKPSS TERCİH tarihi ne zaman? 2024 ÖSYM EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı, tercihler başladı mı, ne zaman başlayacak?
  4. BİM aktüel 27 Eylül 2024 kataloğu: Bu hafta cuma BİM katalog indirimli ürünleri belli oldu! Motosiklet, çeyiz ürünleri, süpürge geliyor!
  5. İnci Taneleri ne zaman başlayacak? Kanal D İnci Taneleri 2. yeni sezon ilk bölüm ne zaman başlıyor?
  6. Eylül ayı enflasyon beklenti tahmini anketini TCMB paylaştı! TÜİK TEFE TÜFE 2024 Eylül ayı enflasyon oranı rakamları ne zaman açıklanacak?
  7. TV YAYIN AKIŞI 27 EYLÜL: Cuma dizileri neler, bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  8. CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat, farz mı? Diyanet adım adım cuma namazı kılınışı
  9. SERHAT AKIN VURULDU MU, sağlık durumu nasıl? Fenerbahçe eski futbolcusu Serhat Akın kimdir, kaç yaşında?
  10. ASGARİ ÜCRET HABERLERİ | Asgari ücret zammı 2025: Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı enflasyon tahmini son durum

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.