SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MUHARREM ORUCU nedir, ne zaman, kaç gün tutulur? 2024 Muharrem ayı ne zaman, hangi ayda?

Muharrem ayı, İslam takviminde hicri yılın ilk ayı olarak büyük bir öneme sahiptir. Bu ay, özellikle Aşure Günü ile tanınır ve birçok İslam topluluğunda derin manevi anlamlar taşır. Muharrem ayında oruç tutmak, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) tavsiyeleri arasında yer alır ve büyük sevaplarla ödüllendirileceği bildirilir. Peygamber Efendimiz, Muharrem orucunun, Ramazan orucundan sonra en faziletli oruç olduğunu belirtmiştir. Peki, Muharrem ayı ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bu sene 15 Temmuz hangi gün, tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 2024 Resmi tatiller listesi
  2. KPSS başvuru ne zaman, ekran açıldı mı? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?
  3. Enflasyon açıklandı mı? 2024 Haziran ayı enflasyonu bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Geçmiş ayın enflasyon beklentisi nedir?
  4. TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOGLARI (2-5 TEMMUZ) BİM'de bu hafta Salı ve Cuma hangi ürünler satışta olacak? Benzinli ATV, Çadır ve Kamp Sandalyesi çeşitleri...
  5. KİRA ARTIŞ ORANI SON DURUM: Konut kira artış oranı ne kadar, yüzde kaç zam geldi? Konutta kira zammı TÜFE Temmuz 2024
  6. EMEKLİ MAAŞI ZAMMI HABERLERİ: Emekli maaşı Temmuz zammı ne kadar olur, son durum ne? En düşük emekli maaşı ne kadar 2024?
  7. BEDELLİ ÜCRETİ 2024 TEMMUZ 💥 Bedelli askerlik ücret zammı var mı? Bedelli askerlik Temmuz 2024'te ne kadar, kaç TL olacak?
  8. GÖZLER AÇIKLAMADA! Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta yeni toplantı var mı (1-5 Temmuz)? Kabine toplantısı kararları bekleniyor!
  9. ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI: Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitim Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  10. OKULLARIN AÇILMASINA KAÇ GÜN VAR? 2024-2025 okullar ne zaman açılacak? İlk dönem ara tatil ve yarıyıl tatili tarihleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.