SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Muharrem orucu ne zaman tutulur? 2024 Muharrem ayı ne zaman başlıyor? Aşure günü tarihi!

Muharrem ayı içinde yer alan aşure günü Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takviminde yer alıyor. Kurban Bayramı'nın sona ermesinin akabinde Muharrem ayı için geri sayım başladı. Muharrem ayında muharrem orucu ibadetini yerine getirmek isteyenler "Muharrem orucu ne zaman tutulacak? 2024 Muharrem ayı ne zaman başlıyor" sorularının yanıtını arıyor. İşte Aşure günü tarihi

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. A 101 aktüel katalog 4 Temmuz 2024 Perşembe || a101 aktüel ürünler kataloğu: Aldın Aldın Kampanyası
  2. SON DURUM EMEKLİ MAAŞI ZAMMI HABERLERİ: Emekli maaşı Temmuz zammı ne kadar olur, son durum ne? En düşük emekli maaşı ne kadar 2024?
  3. tcmb.gov.tr 🔍 Enflasyon açıklandı mı? 2024 Haziran ayı enflasyonu bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Geçmiş ayın enflasyon beklentisi nedir?
  4. AÖF YAZ OKULU KAYIT EKRANI aof.anadolu.edu.tr 📍 Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıtları nasıl yapılı, yaz okulu sınavı ne zaman?
  5. YKS 2024 SONUÇ TARİHİ AÇIKLANDI! YKS sınav sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak? TYT-AYT-YDT 2024 sınav sonuçları...
  6. LGS TERCİH KILAVUZU 2024 | LGS tercihleri nasıl yapılır, tercihler için son gün ne zaman? MEB LGS kılavuzu
  7. AVUSTURYA-TÜRKİYE (MİLLİ MAÇ) EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Milli maç şifresiz kanalda mı?
  8. 20 bin öğretmen ataması mülakatları nasıl olacak? Sözleşmeli öğretmen atama sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  9. Memur zammı tahmini ne kadar olur? Yeni memur maaşı - aylığı olası tablo 📊 2024 Temmuz itibarıyla memur maaşı ne kadar olacak, ne zaman belli olur?
  10. ENFLASYON ORANI belli oldu mu, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 Haziran Enflasyon beklentisi ne yönde? TEFE TÜFE enflasyon rakamları açıklandı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.