SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI İKRAMİYESİ 2024 | Milli piyango yılbaşı bileti büyük ikramiye ne kadar olacak? Çeyrek, yarım, tam Milli piyango yılbaşı bilet fiyatları!

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. Her yılbaşında Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen yılbaşı çekilişi için biletler alınmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen MPİ çekilişi, bu yıl şanslı numaraların sahibine tam 400 milyon lira kazandıracak. Bilet alarak şansını denemek isteyenler, çeyrek, yarım ve tam Milli piyango yılbaşı bilet fiyatlarını araştırıyor. Peki, 2024 Milli piyango yılbaşı bileti büyük ikramiye ne kadar? İşte detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MEMUR 2024 TEMMUZ MAAŞ ZAMMI SON DURUM | Temmuz 2024 memur 6 aylık enflasyon farkı: Yeni zamlı memur maaş tablosu...
  2. EMEKLİ ZAMMI SON GÜNCEL DURUM | Temmuz ayının ilk gününde açıklanır mı? 2024 Temmuz Emekli zammı ne zaman açıklanacak? SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde kaç?
  3. DGS SORU KİTAPÇIĞI TIKLA 📌 DGS SORULARI ve CEVAPLARI 2024 ÖSYM / DGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı!
  4. BU SENEKİ DGS: DİKEY GEÇİŞ SINAVI 2024 ▶ DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM, kılavuzda anlattı: 2024 DGS sayısal / sözel puan - sıralama hesaplama nasıl yapılır?
  5. Doğal gaz patlaması neden olur? Doğal gaz patlaması nedenleri neler, hangi önlemler alınmalı?
  6. ASGARİ ÜCRET ZAMMI TEMMUZ SON DURUM 2024 📣 Asgari ücrete Temmuz'da ara zam var mı? Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?
  7. EURO 2024 FİNAL TARİHİ ⚽ EURO 2024 final maçı nerede, ne zaman oynanacak? Avrupa Futbol Şampiyonası final yolu...
  8. OKULLARIN AÇILMASINA KAÇ GÜN VAR? 2024-2025 okullar ne zaman açılacak? İlk dönem ara tatil ve yarı yıl tatili tarihleri
  9. ÖGG SINAV SORU VE CEVAPLARI: Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitim Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  10. GÖZLER AÇIKLAMADA! Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta yeni toplantı var mı (1-5 Temmuz)? Kabine toplantısı kararları bekleniyor!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.