SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2025 OCAK MEMUR MAAŞ ZAMMI SON DURUM | Memur 3 aylık enflasyon farkı yüzde kaç oldu? Temmuz-Ağustos-Eylül memur enflasyon farkı...

Memur ve memur emeklilerinin gözü Eylül ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. Temmuz, Ağustos ayı enflasyon verilerinin belli olmasının ardından TÜİK tarafından açıklanacak olan Eylül ayı enflasyon verisi ile birlikte memur ve memur emeklisinin alacağı 3 aylık enflasyon farkı ortaya çıkacak. Peki memur ve memur emeklisi 2025 Ocak maaş zam oranı yüzde kaç olacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kabarma garantili poğaça için mutlaka 1 kaşık ekleyin! Poğaçalar pamuk gibi oluyor
  2. İstanbul hava durumu bugün, yarın nasıl olacak? İlçe ilçe İstanbul hava durumu 5 günlük
  3. GÜNEŞ TUTULMASI VAKTİ geldi mi, bugün saat kaçta, Türkiye'de görülecek mi, nereden? GÜNEŞ ne zaman, hangi burçta tutulacak?
  4. Bu sene kış saati uygulaması olacak mı, ne zaman? Saatler geri alınacak mı, ne zaman alınıyor?
  5. Binbin halka arz oluyor! Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
  6. Taş gibi yoğurt mayalamanın sırrı! Yoğurt asla sulanmıyor ve kıvamı tam tutuyor
  7. KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI son dakika açıklandı mı? sonuc.osym.gov.tr ekranı ile 2024 KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. egm.gov.tr 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ ÖGG sınav yerleri belli oldu mu? 2024 Özel Güvenlik Sınavı ne zaman, hangi gün?
  9. MAAŞ HABERLERİ 🧓🏻👴🏻 Emekli zammı ne kadar olacak? 2025 Emekli maaşı enflasyon farkı şu an kaç? Emeklilerin 3 aylık enflasyon farkı ne kadar?
  10. BURÇ HABERLERİ...Güneş tutulmasının burçlara etkisi nelerdir? Burçlar güneş tutulmasından nasıl etkilenecek? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık...

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.