SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MEB ORTAK SINAV TAKVİMİ 2025 💥 1. dönem ortak sınavlar ne zaman? Ortak sınav tarihleri

Milli Eğitim Bakanlığı ortak sınav tarihlerini öğrencilerle paylaştı.Geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında 6 ve 9 sınıflarda uygulanan ortak sınavlar yeni dönemde 6, 7, 9, 10. sınıflar için gerçekleştirilecek. 1. dönem ortak sınavlar ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 32. DÖNEM POMEM başvurusu ne zaman, şartları nedir? 32. POMEM yaş sınırı kaç, başvuru nasıl, nereye yapılır?
  2. İSG / 2: İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024 İSG başvuru ücreti ne kadar, sınav tarihi ne zaman?
  3. BUGÜN KİMİN MAÇI VAR? 3 Ekim 2024 Perşembe UEFA Avrupa Ligi bugünkü maçlar saat kaçta ve hangi kanalda?
  4. TV YAYIN AKIŞI: 3 Ekim 2024 bugün tüm kanallarda hangi diziler, filmler yayınlanacak, bu akşam TV'de neler var?
  5. VGM BURS BAŞVURUSU EKRANI ORTAÖĞRETİM: VGM burs başvurusu nasıl, nereden yapılır? VGM burs ücretleri belli mi?
  6. BU AYIN RESMİ TATİL GÜNLERİ: 28 Ekim hangi gün, okullar ve iş yerleri yarım gün mü, tam gün mü resmi tatil? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi?
  7. KYK bursu ne kadar oldu? KYK BURS/KREDİ BAŞVURUSU ne zaman, hangi tarihte başlıyor? 2024-2025 KYK burs/kredi başvuruları başladı mı?
  8. Lise mezunlarının katıldığı KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 KPSS Ortaöğretim sonuçları yarın mı belli olacak?
  9. İNCİ TANELERİ bu akşam yayınlanacak mı? 3 Ekim Perşembe günü bugün İnci Taneleri yeni sezon bölümü var mı?
  10. DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER 3 EKİM: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.