SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MasterChef'te MasterClass'ı kim kazandı? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 14 Ekim MasterClass ödülü ne oldu, hangi yarışmacı kazandı?

MasterChef'te yarışmacılar bu akşam be defa MasterClass için tezgah başına geçti. MasterClass için Danilo Şef yarışmacılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak. MasterClass için ders konusu ise 'Kruvasan' oldu. Danilo Şef'in anlatımından sonra yarışmacılar kendi yaratıcı kruvasan tabaklarını çıkaracak. En başarılı tabağı ortaya çıkaran yarışmacı MasterClass'ı kazanarak ödülün sahibi olacak. MasterClass'ı kazanan yarışmacı ve MasterClass ödülü merak konusu oldu. Peki, MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? Ödül oyunun hangi yarışmacı kazandı? İşte 14 Ekim 2024 Pazartesi MasterClass'ı kazanan yarışmacı...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DEPREM SON DAKİKA: 15 Ekim az önce deprem mi oldu? Elazığ'da deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldi? Son depremler listesi AFAD - Kandilli Rasathanesi
  2. MasterChef'te MasterClass'ı kim kazandı? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 14 Ekim MasterClass ödülü ne oldu, hangi yarışmacı kazandı?
  3. KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI! Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı bitti mi, karaları ne oldu? İşte masadaki maddeler...
  4. ORGANİZE İŞLER 2 SAZAN SARMALI OYUNCULARI VE KONUSU: Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
  5. Sadık Ahmet kimdir? Sadık Ahmet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Sadık Ahmet'in biyografisi
  6. MasterChef Zübeyde kimdir, elendi mi, ne oldu? MasterChef Türkiye yarışmacısı Zübeyde Yaşlak kaç yaşında ve nereli?
  7. İUP maaşları yattı mı, ne zaman yatar? 14 Ekim 2024 İUP (TYP) maaş sorgulama ödeme tarihleri belli oldu mu?
  8. KREDİ KARTI VERGİSİ ne zaman yürürlüğe girecek? Kredi kartı limiti 100 bin TL üzeri vergi ne zaman başlayacak ve 750 TL ne zaman alınacak?
  9. YAYIN AKIŞI BUGÜN TV REHBERİ: 14 Ekim 2024 Pazartesi Kanal D, Show TV, TRT1, TV8, Star TV, Now, ATV'de bu akşam hangi diziler ve filmler var?
  10. Selahaddin Eyyubi yeni sezon ne zaman başlıyor? 14 Ekim 2024 TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.