SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MASTERCHEF KAPTANLAR VE TAKIMLAR BELLİ OLDU! MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı Takım nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye’de heyecan dolu bir kaptanlık oyunu oynanıyor! Yeni haftanın ilk gününde yarışmacılar, kaptanlık oyununda en iyi tabağı çıkarmak için kıyasıya mücadele ediyor. Bu hafta Mavi Takım ve Kırmızı Takım'ın kaptanları kim olacak, hangi yarışmacılar kaptanlık oyununu kazanarak takımlarını seçme hakkı elde edecek diye herkes ekran başında. İşte MasterChef Türkiye'de bu haftanın kazanan kaptanı ve Mavi Takım ile Kırmızı Takım kaptanlarının detayları...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 29 EKİM KAPALI YOLLAR LİSTESİ | 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul ve Ankara'da trafiğe kapalı olan yollar hangileri, alternatif güzergahlar neler?
  2. MASTERCHEF KAPTANLAR BELLİ OLDU! MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'de Mavi Takım kaptanı ve Kırmızı Takım kaptanı belli oldu mu?
  3. 29 EKİM KARGOLAR AÇIK MI? Kargo şubeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çalışacak mı, dağıtıma çıkacaklar mı?
  4. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapalı yollar listesi: Yarın hangi yollar kapalı? Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kapanan ve alternatif yollar
  5. İBB burs (eğitim desteği) başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 İBB burs (15 bin TL) başvuru sonuçları nereden öğrenilir, son durum ne?
  6. Emekli haberleri 2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣ Pazar desteği İBB başvuru tarihleri ne zaman? Emeklilere 10 Bin TL'lik pazar desteği başvurusu nasıl yapılır? Pazar desteği kimlere verilir, başvuru şartları nelerdir?
  7. KYK BURS SONUÇLARI SORGULAMA: KYK burs sonuçları açıklandı mı, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 - 2025 KYK burs başvuru sonucu sorgulama e Devlet
  8. SAYISAL LOTO SONUÇLARI ÖĞREN! 28 Ekim 2024 Pazartesi Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları sorgulama ekranı (TIKLA & ÖĞREN)
  9. 29 Ekim Hava Durumu Haberleri ✅ Yarınki hava durumu nasıl olacak? 29 Ekim İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu listesi
  10. Now Haberleri 📍 Kızıl Goncalar bugün var mı? 28 Ekim 2024 Pazartesi Now yayın akışı: Kızıl Goncalar yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.