SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MASTERCHEF KAPTAN KİM OLDU? MasterChef haftanın Mavi Takım kaptanı kim oldu? İşte Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları

MasterChef'te haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu için yarışmacılar tezgah başına geçti. Kaptanlık oyununu kazanarak Mavi Takım kaptanı olmayı arzulayan yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Günün yemeği ise yağlama oldu. Yağlamayı en başarılı bir şekilde yaparak günün birincisi olan yarışmacı ise bu haftanın Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Mavi ve Kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı takım yarışmacıları

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MASTERCHEF YAĞLAMA TARİFİ | İştah kabartan Kayseri yağlaması nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
  2. MASTERCHEF KAPTAN KİM OLDU? MasterChef haftanın Mavi Takım kaptanı kim oldu? İşte Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları
  3. KRİTİK KABİNE TOPLANTISI KARARLARI 30 EYLÜL | Kabine Toplantısı kararları ne oldu?
  4. JOHN WİCK 4  KONUSU VE OYUNCU KADROSU | John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 
  5. DUYURULDU ! Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta başlıyor, iki gün sonra yayında mı? 6. Sezon Kuruluş Osman yeni bölümü bu hafta var mı? 2 Ekim ATV yayın akışı Çarşamba
  6. kizilay.org.tr 💸 Kızılay burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024-2025 Kızılay bursu başvuru sonuçları için tarih!
  7. KYK burs başvurusu bugün başladı mı, ne zaman başlayacak? 2024-2025 Yılının KYK burs başvurusu nasıl yapılır, burs bu yıl ne kadar?
  8. ARA TATİL NE ZAMAN? 2024-2025 Ara tatil süreçleri
  9. Gökyüzü Haberleri ☀ Güneş Tutulması ne zaman, saat kaçta? 2024 Ekim'deki Güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi, güneş tutulması etkileri neler?
  10. gencuniversiteli.ibb.istanbul 👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 İBB burs başvuruları bitti mi? 15 Bin TL İBB burs başvuru tarihlerinde son gün ne zaman, şartlar nedir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.