SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef'te haftanın ikinci gününde dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar düelloda mücadele içine girdiler. Dokunulmazlık oyununu kazanarak takımını garantilemeyi arzulayan yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Takım oyununda günün yemeğinde konsept uluslararası tavuk yemekleri oldu. Uluslararası tavuk yemeklerini en başarılı bir şekilde yapan takım dokunulmazlığın sahibi olarak kendini garantiye aldı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef kim kazandı? İşte günün MasterChef eleme adayları...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 26 Eylül Perşembe | Bugün burcunuzu neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
  2. BEKÇİ alımı için başvurular ne zaman? 2024-2025 Bekçilik başvuru tarihi belli oldu mu?
  3. Eylül ayı enflasyon beklenti tahmini anketi: TÜİK TEFE TÜFE 2024 Eylül ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?
  4. EKPSS TERCİH süreci ne zaman? 2024 EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı, tercihler ne zaman başlayacak?
  5. BESYO TERCİHLERİ 2024-2025 | ÖSYM BESYO tercihleri başladı mı, ne zamana başlayacak, tercih kılavuzu ne zaman yayımlanır?
  6. AÖL 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU! AÖL sınavları ne zaman, saat kaçta? Açık Öğretim Lisesi sınav takvimi
  7. OKULLARA TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI 2024 BAŞVURU | MEB 30 bin temizlik personeli başvuru ekranı açıldı mı, başvuru ne zaman başlayacak?
  8. MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 25 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
  9. Güneş tutulması ne zaman, saat kaçta? 2024 Ekim ayı halkalı Güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi, nereden izlenecek?
  10. ŞOK aktüel kataloğu çarşamba fırsatları satışa sunuldu! Bu hafta 25 Eylül-1 Ekim 2024 ŞOK kataloğu çadır, kamp masası ürünleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.