Lokum gibi kestanenin püf noktası! Çizik attıktan sonra mutlaka böyle bekletin
Kışın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kestane, doğru yöntemlerle pişirildiğinde lokum gibi bir kıvama ulaşır. Ancak, kestanelerin kabuklarının kolay soyulması ve yumuşacık bir doku elde edilmesi için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. İşte kestanelerinizi mükemmel bir kıvama getirecek detaylar!Kış aylarının sevilen lezzetlerinden kestane, doğru yöntemle pişirildiğinde dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşacık bir kıvama kavuşur. Ancak kestaneleri mükemmel kıvamda pişirmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Tadı damağınızda kalacak, lokum gibi kestaneler elde etmek istiyorsanız, çizik attıktan sonra yapmanız gereken önemli bir işlem var. İşte kestanelerinizi tam kıvamında pişirmenin püf noktaları ve en iyi pişirme yöntemleri!