SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

LGS 2024 TABAN PUANLARI & YÜZDELİK DİLİMLER VE BAŞARI SIRALAMALARI 🎈 LGS taban puanları ve yüzdelik dilimler açıklandı mı? Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi...

LGS sınav sonuçlarının açıklanmasına artık sayılı günler kaldı. Sonuçların açıklanmasını bekleyen adaylar bir yandan da geçtiğimiz yılların taban puanları ve yüzdelik dilimlerine ilişkin araştırmalara başladı. Bu yıl 2 Haziran tarihinde gerçekleştirilen sınavın sonuçları 28 Haziran tarihinde MEB tarafından duyurulacak. Duyurunun ardından tercih kılavuzu yayımlanacak. Peki 2024 LGS taban puanları ve yüzdelik dilimler açıklandı mı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DEPREM SON DAKİKA AFAD/KANDİLLİ: Son depremler Listesi | Deprem mi oldu? En son deprem nerede, oldu?
  2. 29 HAZİRAN CANLI TAKİP ALTIN FİYATLARI: Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL? (Altın alış-satış fiyatı)
  3. BU SENEKİ LİSE TABAN PUANLARI 2024: EOKUL GİRİŞ LGS Lise yüzdelik dilimleri ve kontenjanları sorgulama
  4. LİSE TERCİH ROBOTU 2024 e okul: Lise tercihleri ne zaman, nasıl yapılır, kaç tercih hakkı var? (MEB LGS tercih kılavuzu)
  5. TEMMUZ 2024 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI ⏳ 6 AYLIK ENFLASYON ne zaman belli olacak? SSK, Bağ-Kur emeklisi ek zam alacak mı, yüzde kaç zam yapılacak?
  6. MEMUR 2024 TEMMUZ MAAŞ ZAMMI SON DURUM! Temmuz 2024 memur 6 aylık enflasyon farkı: Yeni zamlı memur maaş tablosu...
  7. DGS NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? DGS giriş belgesi | 2024 DGS kaç dakika sürecek?
  8. LİSE YÜZDELİK DİLİMLER VE TABAN PUANLARI 2024 📝 MEB LİSE (LGS) taban puanları ve başarı sıralamaları İstanbul-Ankara-İzmir Anadolu Lisesi, Fen Lisesi taban puanları MEB listesi...
  9. YKS SONUÇ TARİHİNİ ÖSYM DUYURDU! YKS sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? TYT-AYT-YDT sonuç tarihi...
  10. DGS 2024 ne zaman, saat kaçta? Dikey Geçiş Sınavı başlangıç ve bitiş saati! DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.