SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Leke tutmayan cam silme tekniği! Bir yemek kaşığı leke tutmasını engelliyor

Cam yüzeylerin temizliği, evdeki genel hijyenin önemli bir parçasıdır. Ancak, camların zamanla lekelenmesi, temizliği zorlaştırabilir. Neyse ki, leke tutmayan bir cam silme tekniği ile bu sorun kolayca çözülebilir. İşte, bir yemek kaşığı ile uygulayabileceğiniz etkili yöntem!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KÜBRA AYKUT ÖLDÜ MÜ, intihar mı etti? Fenomen Kubrasal Kübra Aykut kimdir, kaç yaşındaydı?
  2. Dondurucudan kıymayı çıkardınız acil kullanmanız mı gerekiyor? 5 dakikada kıymayı çözdüren yöntem
  3. Tarım Kredi Market katalog indirimleri: 24 Eylül - 4 Ekim 2024 Tarım Kredi Kooperatif indirimli ürün fiyatları
  4. Bekçi alımı ne zaman? 2024-2025 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru tarihi belli oldu mu?
  5. ARA TATİL BAŞLANGIÇ - BİTİŞ tarihleri 2024-2025: 1. ve 2. Ara tatil ne zaman? İşte ara tatillerle birlikte 15 tatil ve yaz tatili takvimi
  6. KOMEK KAYIT 2024: KOMEK kayıt nasıl, nereden yapılır? KOMEK online kayıt ve KOMEK kursları
  7. Gram Haberleri 🟡 Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?
  8. Boavista - Benfica maçı kaç kaç bitti? Kerem ve Orkun'dan resital!
  9. 24 EYLÜL SALI BUGÜNKÜ SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Deprem Haberleri
  10. 30 BİN TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU tarihi ve şartları | MEB 30 bin temizlik personeli alımı başvuruları başladı mı, ne zaman, kadrolu mu alınacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.