SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Lapa pilava birkaç damlalık mucize! Pişirirken tencereye 1-2 damla sıkın

Pilav, Türk mutfağının en temel ve vazgeçilmez yemeklerinden biridir. Ancak, mükemmel kıvamda pilav yapmak her zaman kolay olmayabilir. Lapa olan pilavlar, çoğu kişinin başına gelen bir durumdur ve can sıkıcı olabilir. Neyse ki, bu durumu önlemenin basit bir yöntemi var. Tencereye ekleyeceğiniz birkaç damla ile pilavınızın tane tane olmasını sağlayabilirsiniz. İşte lapa pilavı önlemenin ve mükemmel pilav yapmanın püf noktaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AÖL sınav tarihleri açıklandı! 2024-2025 MEB takvimi ile Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
  2. Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? MSB askerlik sınıflandırma sonuçları sorgulama
  3. KPSS ORTAÖĞRETİM ATAMA PUANLARI MEMUR ALIMI: 2024 KPSS Ortaöğretim 60,65,66,67,68,69,70 puanla alan yerler! P94 puanıyla nereye girebilirim?
  4. ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEB 2024 sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama sayfası
  5. KYK BURS BAŞVURU EKRANI açıldı mı? 2024-2025 KYK burs başvuruları ne zaman alınacak?
  6. Semih Çelik'in ailesi, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner cinayetiyle ilgili ne dedi? Semih Çelik'in annesi ve babasının ifadesi nedir?
  7. 8 EKİM 2024 DEPREM SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son depremler listesi
  8. Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, hangi gün? Ekim 2024 Merkez Bankası aylık faiz kararı toplantı tarihi
  9. RESMİ TATİLLER 2024: 28 Ekim okullar yarım gün mü? 28 Ekim tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi?
  10. KAYIP Rojin Kabaiş bulundu mu, son dakika durum nedir? Rojin Kabaiş kimdir, nereli, nerede kayboldu? 8 Ekim 2024

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.